Mini
290€
Responsiivisuus
Etusivu
Sisältösivut 1-3kpl
 
 
 
Valmiit ulkoasumallit
Käyttötuki 1kk
 
Custom
alk. 990€
Responsiivisuus
Etusivu
Sisältösivut 1-10kpl
Yhteydenottolomake
Google Analytics
Hakukoneoptimointi (SEO)
Ulkoasun muokkaus
Käyttötuki 3kk
 
Webshop
Pyydä tarjous
Responsiivisuus
Etusivu
Sisältösivut 1-10kpl
Yhteydenottolomake
Google Analytics
Hakukoneoptimointi (SEO)
Ulkoasun muokkaus
Käyttötuki 3kk
Verkkokauppa

-Kotisivut

Kotisivut julkaistaan ja tuotetaan jo yli 10v kokemuksella käyttäen suosittua ja monipuolista WordPressiä. Tarjoamme eritasoisia vaihtoehtoa yrityksesi tai vaikka blogisi kotisivujen toteutukseen. Edulliset lähtötason sivut luomme valmiista ulkoasumalleista (esim. Mini ja Basic). Yksilölliset ja räätälöidymmät sivut (esim. Custom ja Webshop) toteutetaan noudattaen asiakkaan toiveita ja yrityksen ilmettä.

Mikäli tarvitsette yksillöllisemmät ja sisällöltään tai toiminnallisuuksiltaan laajemmat kotisivut – pyydä tarjous!

-Sisältö

Tekstisisältö ja tarvittava kuvamateriaali kotisivuille tulevat oletuksena asiakkaalta. kuvamateriaali voidaan myös tarvittaessa ostaa esim. kuvapankista tai kuvaamme ja editoimme ne erikseen sovittavaan hintaan. Voimme tarvittaessa tuottaa myös julkaistavan tekstisisällön – pyydä tarjous viestinnän ratkaisuistamme!

Valmiit ja toimitetut kotisivut ovat aina asiakkaan omaisuutta.

-Käytettävyys

Responsiiviset sivustomme ovat käytettävissä kaikilla mobiililaitteilla. keskitymme toteutuksessa sivujen selkeyteen ja käytettävyyteen.

-Markkinointi

Voimme halutessanne tehostaa sivuston markkinointia hakukoneoptimoinnilla ja tarjoamme myös tarvittavat linkitykset sosiaaliseen mediaan.

-Kehitys ja ylläpito

Kotisivujen kehityksessä huomioimme uusimmat ominaisuudet ja trendit tietoturvaa unohtamatta. Saat tarvittaessa kauttamme myös domain- ja hosting- palvelut. Hosting-palvelut alk. 7€/kk (sis. verkkotunnuksen) ja sivuston tekninen ylläpito alk. 30€/kk.

Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Hosting- ja ylläpitopalveluissa on 6kk laskutusjakso.